Tough Stories

“”

- ""

“”

- ""

“”

- ""

“”

- ""

“”

- ""

“”

- ""

“”

- ""

“”

- ""

“”

- ""

“”

- ""

“”

- ""

“”

- ""

“”

- ""

“”

- ""

“”

- ""

“”

- ""

“”

- ""

“”

- ""

“”

- ""

“”

- ""

“”

- ""

Knækket håndtag til min fryser

Mit håndtag til min fryser knækket. Har prøvet at lime det før uden held. Tænkte jeg ville teste Gorilla Glue lim. Kom det på håndtaget og presset det samme. Tørret det overskydende lim af. Nu virker håndtaget perfekt. Har bruget håndtaget i over 4 ugen og kan ikke få det til og knække igen.

- Simon Hansen

Broken Oak

“I was building some cabinet frames and glued the frames with Gorilla Glue. When the glue dried, I challenged my daughter to break the bond. The oak frame splintered, but the glued bond never broke. We both were very impressed!”

- David Beaty

Fantastisk produkt!

Jeg er super glad for min gorilla tape clear repair.

- Bjarke Hansen